Fatih Anaokulu

Vizyon: Dünyada uygulanan okul öncesi eğitim modellerini uygulayarak yaratıcı bireyler yetiştirmek. • Okul öncesi eğitimi, eğitimin önemli basamağı haline getirmek. • Çocuklarımızı değişen ve gelişen dünyaya uyum sağlayabilen bireyler olarak yetiştirmek.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, yurt ve bayrak sevgisi olan, gelişmeye açık, manevi ve kültürel değerlere bağlı bireyler yetiştirmek. • Çocukların bireysel farklılıklarını dikkate alan eğitim anlayışı benimsemek. • Çocukların yaparak ,yaşayarak,kendini baskı altında hissetmeden özgürce hareket edebilecekleri eğitim ortamı hazırlamak. • Tüm kişisel ve mesleki gücümüzü çocuk için, çocuklarla birlikte, çocuklardan yana kullanmak.

Başarılar: Okulumuz öğretmenleri iki yıl üst üste kalite etiketi alarak eTwinning okulu olma yolunda ilerlemektedir.

Saatler: 12:30-17:30
Isınma: Klima
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: Güne başlama saatinde basit egzersizler yapılmaktadır.Okul dışarda günlerinde oynanan bahçe oyunlarında sportif etkinliklere yer verilmektedir.
Bilimsel Etkinlikler: Haftanın belirli bir günü deney günü olarak ayrılmış olup çocukların gelişim özelliklerine ,ilgi ve isteklerine yönelik deneyler yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları: eTwinning projeleri "Haftanın Çocuğu"isimli aile katılım etkinlikleri projesi "Yumurtam Çatlamasın"isimli sorumluluk projesi

WEB - https://772781.meb.k12.tr

Adres - MERKEZ MAH. S.ÇAKMAKOĞLU CAD. FATİH İLKÖĞRETİM OKULU SİTESİ FATIH ILKOKULU BLOK NO 45 AYDINCIK / MERSİN

Kütüphane Kitap Sayısı :60
Öğretim Şekli :Binamızın taşınması sebebiyle ikili öğretime geçilmiştir.Fatih Anaokulu öğlenci grup olarak çalışılmaktadır.

Yerleşim Yeri - İlçe merkezi

Ulaşım Özel araçlar ve servis

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezindedir.